MS Röj = Skitspel!

MS röj är ett så sjukt elakt spel att det knappt kan beskrivas med ord! Scenariot är två omarkerade rutor kvar varav en av dom döljer en farlig mina redo att detonera! Gissa vilken mina det elaka spelet tvingar mej att välja?!
image12

Efter nu bevisad jävlighet kommer förhoppningsvis även du inse vilket ondskefullt och mardrömsliknande spel det är! En varning till er alla...MS Röj förstör ditt liv!!!!!

Nått som inte förstör mitt liv är en knaigt galen HG-kväll med Camilla! Jag citerar: "Men, de ä juh bara två killar som raggar på mej...ja behöver juh tre!!!" Haha...I am skrattings my pants off! Hela kvällen handlade om alkohol och att vara så dryg som möjligt! "Hej! Jag vill ha dej...eller nej förresten, jag ångrade mej!" En kväll i sann Camilla har utbildat Sandra anda...vilket är jättekul för oss men inte lika kul för alla andra runt omkring! Eller jo...alla måste tycka att det är livet att få träffa två små tomtar skuttandes omkring på HG!

Schnööbö!

Frågan vi alla borde ställa oss!

Hur kan man känna att en fis är på väg? Förutom när det är så illa att man får ont i magen (fis-på-tvären-senariot)...En fis är juh egentligen bara en bomb av illaluktande luft som vandrar genom det härliga kroppssystemet! En fråga på samma tema är juh varför fisar låter så olika...att dom luktar olika kan till och med jag förstå...men att dom låter olika!! Det borde juh inte vara så stor skillnad på ens egen kroppsöppning att det kan låta på så många olika sätt! Eller kan det det? Om man tog kort...skulle man då se någon skillnad?

En annan sak som ständigt surrar runt i mitt huvud (i alla fall när jag inte har något bättre för mej) är hur tänder bildas...När man tappar en tand, har det alltid funnits en ny under mjölktanden då? Eller har den bildats precis innan tappingsfasen av den gamla? Ligger den nya tanden och vilar låångt nere i tandbenet för att sedan trönga upp och blomma ut till ett redskap att tugga med?

Jag förstår inte...vem kan svara innan jag tappar förståndet?! Snälla hjälp med svaren, innan jag bryts ned i små flisor av mitt jag! Jag kan inte tänka klart innan jag får svar...Vem kan ge mej svar?? Vem?!

image10

*sucka*

Det är inte lätt att vara liten i en stor värld! Jag orkar inte fixa med alla räkningar, plugg och allt görande som man antas fixa. Jag orkar faktiskt inte just nu...men det är klart att jag inte slipper undan för det! Jag vill kunna lösa allt, både det som gäller mej och det som gäller alla andra men jag kan inte...jag är juh inte någon gud som vet allt och kan allt...jag är juh bara liten. Jag vill inte vara "vuxen" för jag tycker att det är jättejobbigt...helst av allt skulle jag vilja vara tretton år för då går man bara runt och är kär i allt och alla hela tiden! Eller också skulle jag vilja spola tillbaka tiden till gymnasiet då jag hade den bästa klass man kan tänka sej, bodde hemma så det kostade inget och jag kunde också bara skydda mej själv genom att spela ut jag-är-liten-kortet!

Inte nog med att jag just nu är ensammast, dummast och tröttast så längtar jag så sjukt mycket efter David!! Jag vet inte varför han har fastnat i huvudet på mej just nu men jag vet att jag saknar honom hur mycket som helst och att jag så gärna skulle vilja att han kom och kramade mej...men det gör han inte. Varför har någon tagit min vän ifrån mej?! Jag längtar efter dej så att det gör ont!! Det gör ont i hela mej att jag inte kan prata med dej samtidigt som jag är så arg på dej för att du inte träffar mej, för att du inte säger ifrån och kommer och ger mej en kram! Jag vill så gärna att du skulle våga bryta mot de regler som sats upp omkring dej! Det är därför som du väldigt sällan får svar på dina sms...för att jag är arg på dej för att du inte får träffa mej! Förlåt...

Ibland önskar jag att jag var någon helt annan. Jag vill vara en person som klarar av att vara den man vill vara och förväntas vara. Drömmen är inte att vara perfekt, drömmen är att få vara den jag vill för dom jag älskar! När jag känner mej som starkast är jag också svagast! När jag tror att jag kan göra någon skillnad orkar jag inte mer...Jag vill juh kunna hjälpa till...Men innerst inne är jag så liten...

Bli inte orolig om du läser det här...har bara en sämst kväll då alla krav och måsten blir för stora för att jag ska orka skratta. Jag har nog skrattat för mycket de senaste två veckorna så någon övre makt kanske tyckte att det räckte nu...men som tur är så kommer kanske Qsin i helgen! Blir jätteglad om du gör det och om du inte gör det ska jag telefontrakassera dej hela helgen! :) 

Ge mej ett piano...jag behöver spela...allt blir så mycket lättare då! image9

 

Jag är jätterolig...and so are you! :)

Om någon undrar varför jag skriver nu när det var så längesen jag skrev så beror det på att jag tenta pluggar och jag tycker att det är sjukt tråkigt så då hittar jag på en massa andra saker att pyssla med! :D Det är också så att jag måste göra ett snabbt sammandrag av de senaste två veckorna...med Camilla! Jag behöver inte träna längre...för det enda jag gör om dagarna är att flänga runt och skratta...med Camilla! :D Frågan är hur många mystiska saker vi har hittat på den senaste tiden, vi firade juh bananensdag den första november och sen hade vi vår bokstavsdrygdag mot Kettil och David, vi har också bestämt att nagellack måste fungera jättebra som stoppljus för snygga killar så det måste inhandlas ett rött, ett grönt och ett gult nagellack. Jag vet...humorn är låg...men det är rolig också! Till och med Kettil har blivit smittad och lyckdes vara riktigt rolig i söndags...

Jag älskar att skratta! Det är min absolut främsta hobby och fy vad tråkigt det skulle vara om jag glömde bort det! :D Det är inte alltid så lätt att komma ihåg att ha kul när allt annat runt omkring en är jobbigt...och det är kanske då som man behöver skrattet som mest! Jag funderar på om skrattyoga fungerar...jag tycker att det verkar hur fånigt som helst, men det kanske är därför som man skrattar! Gör en ful grimasch och låtsas sen att du skrattar så kommer du skratta! För mej fungerar det jättebra att leka arga-leken om jag vill skratta...man kan juh alltid prata om rivstarter ( eller hur Kettil?)...anledningen till att jag oftast börjar skratta när jag leker den leken är att jag tänker på alla roliga saker jag kan säga. Alltså sånna saker som gör att den andra börjar skratta...men det brukar aldrig gå eftersom jag skrattar åt det innan jag har hunnit säga det! :D KLANT!! 

Ja, ja nu har jag väl haft min lilla tenta-pluggar-paus...

Hävv iit såo god!
 image8


RSS 2.0