"You're so divine"

Camilla hittade en låt med Takida som nu ligger ensam på spellistan, redo att spelas sönder.

Sara och jag låg och pratade om gymnasiet igår och jag fick en tillbakalängtan som inte kan beskrivas med något annan än en djup saknad. Det var mycket som var så himla bra på gymnasiet...Alltid ha Lina där, min David, allt kul som jag Max, Fredrik, David och Lina gjorde...springa fram och tillbaka mellan Torsby och Kilåsen, dricka te och prata skit. Äta oliver mitt i natten hos Max, tvättstugan, åskväder hos David, spetsad glögg, kräftburken, fyllegråt och promenader med färdöl! Jag hade jordens ryck under ettan och tvåan på gymnasiet också...jag ljög HELA tiden...mest för lärarna. Det var ren sport att försöka komma på så knäppa anledningar som möjligt för att få gå från lektionen. En gång "skulle" jag och Lina köpa brudtärneklänningar för att mamma och Anders skulle gifta sig, någon annan gån skulle jag hämta ut dagenefterpiller...David trodde på mej och tyckte jättesynd om meh en dag, sen fick han reda på att jag ljög och blev jättearg...förlåt då...Jag skrev ett personligtbrev till min teknik och företagandelärare där jag berättade att jag hade en dotter på ett år som hette Nicole! Oooops...:)
 
Mycket kul och mycket dumt...men nu ska jag ta hand om min egen lilla Kamelpåse, kvinnor behöver frukost! :D

pöss

image27

HORMONER!!!

Ni ska veta att hormoner smittas! Jag och bimbo plockepinn sitter och trycker in diverse ätbara saker i truten HELA tiden... jag mår dåligt på grund av allt jag har ätit men kan ändå inte sluta! Mina hormoner har utmanat Camillas och jag kan lova att hennes inte var sena på att besvara krigsförklaringen. Vi har det rätt trevligt med andra ord!


Jag undrar varför det bara är kvinnor som får leva med sina överjävliga hormoner hela livet? De kan göra en glad, ledsen, förbannad, lättretlig, grinig, trött, okoncentrerade, krypig i benen osv. Det är i hormonatider som jag allvarligt funderar på att byta kön... men det har också med grejen att stå och kissa att göra! J Det skulle vara kul att testa att vara man i typ en månad eller nått... bara som ett personligt experiment. Tänk om man då skulle komma på att det passar en bättre än att vara tjej? SKÖÖÖNT, säger jag i så fall!


"Sandra ska vi spela Memory sen?" (Stina)

"Hm,Hm,Hm,Hm... " (Jag började nynna för Camilla gav mig en nej-blick)

"Nej Stina, det ska ni inte" (Camilla)

"Men Sandra sa juh 'Hm,hm'" (Stina)


Det är farligt när barn börjar förstå för mycket. Stina är ett barn som i mina ögon är för smart för mitt eget bästa! Det är ganska kul också...


Tack för idag!

image26


(Stina har vart jägare idag...jag och Camilla fick vara lejon i bur)


Framtiden...

... hur ska man tackla den? Vågar man vara upprymd och förväntansfull eller ska man i ren självbevarelsedrift gå runt och vara rädd för den framtid som nalkar? Jag vet att jag kommer bli en bra lärare... det passar mig... men trots denna säkerhet ligger oron för att få min första klass och gnager som en ilsken sork. Hur ska jag bära mig åt med mina svenska 2 elever som kanske inte förstår ett enda ord på svenska och som kanske till och med är analfabeter? Ska jag rita bilder och hoppas på att de förstår vad jag menar...HALLÅ! Jag är sämst i världen på att rita! Jag fick VG i bild på högstadiet för att jag målade en fågel som nästan såg ut som en fågel...and that's it! Jag kan blanda färg och kladda men mina pictionarykunskaper är så små att de skulle kunna krossas om en myra trampade på dem.


Hur ska jag kunna lära mina gymnasieelever att prata engelska när jag själv är så osäker?! Jag måste ta mig utomlands och prata engelska med native speakers men det kostar pengar...och jag är student..."Jag är en fattig stuudent men jag lever ändå. Läser mina böcker går på HG också." ( melodi "jag är en fattig bonddräng") Sådär, nu finns det en sång om mig också...har alltid tyckt att det har varit lite dåligt med sånger tillägnade mig och mitt liv, men på ett litet kick har jag skapat en riktig schlagerlåt by myself! Well done Sandra!!


Min kära Elvis tittar på mig med hopp I blicken. Jag kanske inte behöver vara orolig...han är juh The King och då borde han juh ha ett och annat att säga till om. Mitt nya motto: "Om Elvis gillar dig så gillar han dig." Tolkning: Om Elvis gillar dig kommer det att gå bra för dig, för han är The King. Och dessutom finns några av hans låtar med i "Lilo och Stitch" och därför är han bra. (slut på tolkning)


Nu måste jag sluta tänka... jag blir juh alldeles kringelikrok i hjärnan och det är så jobbigt!


Natti...

image25

Lyssnar på dunka dunka...

...jäklar ljudet kommer från mitt eget huvud! Nej, men på riktigt så har sjuka huvudvärken Thomas vart på besök i min ack så skitiga lägenhet och det bästa av allt är att JAG har SPARAT en himla arbete tills idag. Bra jobbat Sandra!! Ska jag som ska bli svensklärare behöva sitta och jämföra hur fotosyntesen framställs...jo men så verkar juh faktiskt fallet vara. Jag vet att det jag ska kolla på är språket...men jag har faktiskt ont i huvudet! :) Ja...vad är det mer som jag inte gjort idag då? Jag har inte tvättat, städat, skaffat pojkvän...slutsats: jag har inte hunnit med mycket mer än en pulserande Ikeatur med fröken plockepinn. Ett starkt tecken på att jag mådde lite sådär var att jag inte muppade runt på Ikea med till exempel egen gångstil eller mitt pekfinger petandes på allt och alla! Jag gillar att känna på saker för att avgöra om jag gillar det eller inte...eller bita...det är lite bättre men Qsin har lärt mig att jag inte får det.Tråkmåns... :)

Kan inte någon skriva klart mitt arbete?! Jag formulerar mig som en gris med mul-å-klövsjuka som dansar two-step, och jag kan lova att det inte är det bästa sättet att formulera sig på. Men lägenheten börjar bli fin...

Nä...jag blir inget rolig idag så jag skiter i det här med...men imöra kanske! :D

image24

Vart är du??

Vart är du som saknas mej??

Cuttin' through the darkest night in my two headlights
Trying to keep it clear, but I'm losing it here to the twilight
There's a dead end to my left, there's a burning bush to my right
You aren't in sight, you aren't in sight

Vart är du som saknas mej??

Why are you taking so long
Yo need to come and find me, Honey
to set your mind at rest
and let your dreams run free
You know, I'm no stranger in your dreams

Vart är du...?


Vart är du...?


Vart...??

image23

Ibland är det svårt att vara bred!

En mycket stort problem med att vara bred (som jag dock inte lider av) är att ingångar är för smala. Ett annat (som inte heller gäller mej) är att man har svårt att gå. Om man är bred kan man ibland ha svårt att andas...mest för att det trycker över bröstet...även om det ibland endast är en inbillning. Att vara bred kan också innefatta en rad svårigheter som till exempel: ork att umgås, ork att skratta, ork att bära sin egen tyngd...men ingen av dessa gäller juh mej! 

Jag älskar mitt smeknamn! Bred och Plockepinn gör entre och vi gör det ordentligt...Är rätt bra då jag också behöver ha något att kollra bort folk med! :) Känns skönt att veta vem jag är och vad jag har...om jag lever i en illusion kan du väl låta mej leva kvar i den...för jag mår så bra! I min värld är den opolerade sanningen den enda som fungerar...tror jag i alla fall...jag vet juh inte hur det skulle vara annars! Något bra, eller till och med bäst är sällan perfekt i den stora massan men tokskön och great i den lilla...

Jag har tappat bort mej själv för länge sedan i den här bloggen....får återkomma en annan dag när jag kanske fattar något! :)

image22

Nämen...det var väl trevligt då!

Jag döööör! Så är det bara...my gosh in the hot potato! Camillas fråga: "Men hur blir det med Australien om du får pojkvän?" Mitt svar: "Jo, men det verkar juh inte vara något överhängande problem!" :) Lite lätt utslitna...men annars är det finefinemangsing! Nu ska Camilla brodera in C.S på mina kökshanddukar...hon måste gilla spelet som hon förmodligen aldrig har spelat...Jag säger bara digga loss till dataspelsmusik! Okej, hon har FAKTISKT spelar CS!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...förutom att det har vart en jäkligt intressant dag! :(

natti...
image21

En kväll på HG!

Om du säger att jag ser glad ut ler jag brett och dansar större!

Om du säger att jag ser ledsen ut försöker jag utstråla en övertygande glädje!

Om du säger att jag ser arg ut försöker jag se argare ut genom att ge dej arga blicken!

Om du säger att jag är snygg svarar jag snabbt att jag inte är något annat än dryg!

Om du säger att jag är fejk svarar jag att det är du med!

En kväll på HG med mej själv...det ser ut så här och det är så här! Vet inte hur jag ska ställa mej till det...men det känns fejk.

"En människa blir till först i en annans medvetande" (Jonas Gardell)

Jag har haft en jättebra kväll ute! Bra musik, trevliga människor, bra vän(-er), nära hem. Kan inte begära så mycket mer...kanske att folk ska försöka vara nöjda och glada...undrar om det är det jag utstrålar? I kväll tror jag nog inte det, men mitt motto var juh att vara sååååå dryg och irriterade som möjligt! Förlåt till alla som föll offer för Sandra alla knepig på fyllan, men jag tyckte det var kul! :)

Nu måste jag sova tror jag...det snöar så jag måste ladda för en dag i Vallamassivet med ett stycke vaxduk med extra glid! Natti natti...

image20

Mitt nygamla liv!

jag har stressat, svettats och försökt och idag är min gamla lägenhet helt tom och städad! Jag och Camilla har slitit, burit och släpat saker och varandra fram och tillbaka genom hela stan och lägenheten och äntligen börjar jag se ljuset! Köket går faktiskt att använda, mitt rum också...trots det ständiga eko som jagar mej när jag ska sova...men jag har en säng! :) "Och det tycker vi juh om!" Jag gillar nya lägenheten kallad hemmet för de tre små grisarna, rydsvägen 12 c (ligger dock på rydsvägen 312 b) och dess slogan är "där vi alla har varit"...:) Sjuk humor är ett ständigt faktum i denna ack så stora lya...sen kommer juh också Stina och flikar in med någon bajskorv här och där...bajs är kul när man är tre år...och när man är 21! :)


Det känns jättekul att flytta ihop med Camilla och Stina och om jag nu har överlevt en flytt med dessa två ska jag nog stå ut med att bo med dem ett litet tag iaf. :) Stina har juh faktiskt också hjälpt till att flytta faktiskt...plocka en burk ur en låda och ställa den på okänt ställe i lägenheten...det kallar jag effektivitet! På tal om effektivitet måste jag även nämna Camillas övre gräns på simultankapacitet. Hon anser att hon är jäkligt effektiv då hon stryker...för då kan hon förutom att stryka lyssna på musik OCH fundera! Då detta var sagt har jag under kvällens gång ständigt hänvisat henne tillbaka till strykbrädet så hon kan tänka lite. :) Min simultankapacitet sträcker sig dock lite längre...jag kan köra bil MED gigantiskt släp (fullt i möbler) samtidigt som jag pratar och försöker behålla lugnet när Camilla glatt sätter på System of a down på bilstereon! Enligt mej är skrikmusik och bilkörning förknippat med livsfara! :)
Nu ger jag upp för idag...imöra är det först skoldags och senare på kvällen blir det dricka vin med pyssel...

Natti natti...
image19

RSS 2.0