Ordvitsarnas kväll

- Erik...ska vi göra det här?

- Ja, den tanken har redan slagit mig!
(sa Erik och slog sig i huvudet)- Vill  du göra det Sandra?

-Jätte hjärna! (säger jag och håller händerna runt huvudet)- Det är kyligt ute (sa Erik och klappade kylskåpet)- Det räckte! (sa Erik och tog tag i räcket)Biljett: är det en sak man köper för att resan ska gå snabbare än om man åker bil? (bil-jet) HAHAHAHAVi skrattar mycket i vårt förhållande...humorn är dock lägre än roten till ett grässtrå. We like... Jag kommer bli jättegammal om ett gott förlänger livet! Om frälsning enligt kristna ger ett evigt liv kan jag bara säga att det är enklare att skaffa lika dålig humor som jag och det eviga livet, det bör medfölja. Varför?  Jo, eftersom skratt förlänger livet.


Jag kan skratta igång mig själv! Om jag börjar låtsasskratta tycker jag tillslut att jag är sååå himla rolig att jag faktiskt börjar skratta! Det är det här som är det fina med att ha en alldeles underbart dålig humor!


1 december flyttar jag och Erik ihop! Grattis till oss!!

Have a nice weekend!


Tänker

Fjärde bästa brassbandet i Sverige...vi slog Malmö brassband! Är vi så bra? Hornsektionen äger klangen ni andra saknar. Lite sömn, alkohol, tårar, skratt...gamla minnen, nya vänner, engelska...Värnamo...

Jag ska bli sambo och det känns stört bra och helt overkligt. Att ett kvart-i-tre-ragg från Plaza kan få mig att må så bra och känna mig så trygg är en sinnessjuk tanke som aldrig kommer kännas av någon annan än de som upplevt det. En prins fångade mig med sina metspösdanser och jag nappade...TUR... Att det kan gå från ett eventuellt kk-förhållande till något om gör livet bäst gör att hela jag skiner upp vid blotta tanken på det! Hoppas att det inte blir något strul med att få lägenheten...för då blir jag grymt besviken!

Emelie min sköna och sköra, jag vet hur det känns...Jag har är där du är oftare än du tror. I mina ögon onödiga tårar har trillat ner för mina kinder...eller snarare forsat. Ensamma nätter som aldrig verkar kunna söva en tas istället över av tankar om ensamhet och dimmiga fönster. Att öppna ett smutsigt fönster som verkar omöjligt att öppna är enda vägen ut...och när du väl fått upp det är det för litet för att du ska kunna nå människorna utanför...Är det så det känns? För så känns det för mig... När jag säger att jag vet hur det känns syftar jag på det du beskrev för mig i helgen. Jag kommer till exempel aldrig kunna förstå hur det känns att leva minus en lillebror. Du är bara ensam i tanken...men du fyller mina tankar!

Du flyttar väl inte till Riga Lina? Torsby-Linköping är egentligen för långt, Malmö-Linköping också, Riga-Linköping...Jag har hittat en jättefin låt idag, som är du och jag...Flashbacks från vår gymnasietid, för den var verkligen vår! Framträdande minne: festen hos Anna-Lisa. Vi älskade, kramade, grät, skrattade, dansade...vi höll varandra i handen hela vägen hem. Rädda för att något skulle hända om vi släppte varandra...Det finns en obeskrivlig trygghet i dig som bara finns i dig. Vi kommer väl alltid hålla varandra i handen? Snälla...?! I hjärtat finns det inga avstånd för hur skulle jag då kunna leva...

Sången jag hittade idag:

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där
Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här
nu kan det va försent, att säga som det är


Jag testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra men har aldrig nåt ut
jag vill ha en sista chans, så jag säger rakt ut


jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


Jag vet att det är svårt över telefon
när jag va dig nära, vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig men det är inte så lött
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


och jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut


(Melissa Horn feat. Lars Winnerbäck "Som jag hade dig förut") 

Ska vi spola tillbaka tiden och göra om den på exakt samma sätt? Du och jag...hand i hand...


Att vara bakis är roligt!

Helgen sammanfattad:

Fredag
Under dagen gick jag och älskling en sväng på stan, shoppade lite, käkade lite och sen gick jag för att fika med Marie. Vi fikade på Café Berget...ett jättemysigt ställe med riktigt gammaldags stil och fler våningar.

Fredagkvällen spenderades hos Anna och Martin med god kycklingsallad, monopol och Sixten (världens sötaste hund). Jag kom faktiskt inte sist i det satans monopolet utan faktiskt trea av sex deltagare. JAG ÄR NÖJD!!!

Lördag
Gustav ringer och frågar om  vi ska med honom ut till Mantorp för att titta på Henke och Fredrik när dom kör nått konstigt rally...och eftersom vädret var toppen hängde vi med. När vi var nöjda åskadare åkte vi hem till mig, slängde ihop lite skit som jag behövde, handlade på Priso och tog en skön promenad hem till (mitt andra hem just nu) Tannefors. Makrill, potatis och spenatstuvning, mumma!

För att ladda inför kvällens kalas grät jag en skvätt för att det var skönt och efter det gjorde jag och Erik lite tårta och klirrade outfiten. Jag var läcker...Erik är bäst! Ett kalas med många fulla pojkar och två tjejiga tjejer ("vi ska lyssna på ABBA eller schlager hela kvällen") Qsin vad tycker vi?! Anton skulle ha visat snoppen men höll på att däcka för all sprit han laddade med, Erik fes i mitt knä och jag skakade rumpa på Platå som aldrig förr.

När jag ansåg att min kära pojkvän hade blivit way too onykter och ändå köpte in en ny cider bestämde jag mig för att göra en kraftansträngning för att få med honom hem (bort från alkoholen).

- Erik, drick inte mer nu...ställ bort cidern. (Jag, också mindre nykter)

- Men vänta jag ska bara dricka upp...(börja halsa)

- Erik, det räcker nu du är redan full nog... (ställer bort min halvfulla ciderflaska)

- Nä...

- Ska vi gå och äta kebab?

- Okej!
(Erik släpper i princip flaskan på en sekund för att rusa mot utgången och Kebab baren)

Han är vacker när han är full...när han gör som jag säger och följer mina direktiv!

Söndag (Eriks födelsedag)
Sandra vaknar och är jättebakis...Erik vaknar och är jättebakis... Det var dock min älskades födelsedag så vad gör jag den troga flickvännen, jo jag åker till Ica och handlar födelsedagsfrukost. Efter en vinglig, kort cykelfärd (jag tog cykeln även om det inte var så långt ifall ett magras skulle inträffa) gick jag in på Ica och ställde mig och funderade på vilka blommor jag skulle köpa...jag stod lätt i tio minuter och bara stirrade, sen ryckte jag tag i en blomma och gick vidare...in i en hylla. Att gå in i en hylla (absolut inte hårt eller något) var tydligen jäkligt kul för jag höll på att skratta ihjäl mig! Efter tio minuter i ostkylen och en sömnig blick till kassörskan var jag betald och redo för att åka hem.

Under min korta, vingliga cykelfärd hem tänkte jag Okej Sandra, nu vet du att det är halkigt så sväng och bromsa försöktigt. Inför varje sväng och inbromsning tänkte jag detta, men kroppen lyder inte när man är bakis. Jag ramlade inte men att känna att hjärnan jobbar för fullt och inget händer är faktiskt asroligt.

När jag kom innanför dörren hemma hos min karl började jag (asgarvande) förklara alla "roliga" saker som hade hänt...och eftersom han också var bakis tyckte också han att det och jag var rolig. Frukosten blev toppen! Eriks föräldrar kom och fikade lite senare på dagen...Eriks pappa är rolig...Antn kom och käkade och glodde på film på kvällen och så var Eriks 26e födelsedag över.

Helgen var toppen...vi har dessutom fått en lägenhet nu...jag ska bli sambo med Erik!!

Have it so nice!

/S

RSS 2.0