Mitt nya ordspråk

"När det går åt skogen är in skogen så trevlig längre" HAHAHAHA!!!

Jag är rolig! Glöm aldrig bort det!!


En intressant helg...

"Det här känns som tusen ålar i hela kroppen" (Gustav)

Hahahaha...sopa....har inte fattat att det är tusen nålar, och han ska fylla 27! Jag skrattar ihjäl mej! Har vart med Erik ut till Fredrik och Ramona idag...i ett hus någonstans som jag inte har en aning om vad det heter men det var långt bort...glöm cykeln! :P Det har vart en trevlig kväll men baksmällan från igår totalvägrar att släppa dock och det är dumt!

Igår var det faddertackssittning på HG och jag och Kristin framförallt röjde aset! Det var skitkul att träffa Kristin och det var en skitkul kväll...tills att gick åt helvete...

Camilla och Emma knuffades lite, jag tillkalla vakten och sen grät jag...Camilla skrek lite åt mej och jag slickade röv på alla som vanligt! :) Det var dock bra...jag föredrar att du skriker än att du tiger! Man blir osams och det är skönt att få vara arg och gråta...om man kan prata dagen efter...vilket vi verkar kunna. Jag siger hästaballe på att ta någons parti för jag är vad man skulle kunna kalla det plana strecket personifierat. Självdistans ger en person utrymme att vara :)

Ha inte dåligt samvete för igår för det var en sjukt bra kväll och som tjej så ingår det ofta tårar och knivar i ryggen! Jag är nöjd...nu vet ni hur jag känner! Ingen som helst ironi i det här blogginlägget...för jag tycker verkligen att det var en bra kväll!

Kristin <3 (Fjortis eller hur?)

Jag hänger inte med i alla msn-symboler...jag fattar inte vad de flesta betyder. Är det ett tecken på att jag börjar bli gammal? Jag är juh lammkött juh... :)

Camilla jag säger bara "Du du du, duru du du du, duru" Vår låt på HG! :)

Nu ska jag återgå till att däcka bakis...med min tusen (elektriska) ålar! HAHAHAHAHA!!!

Natti natti...


Dagens uttryck:

1. "Mina käkar har hamnat i hallelujaläge"

Förklaring: När jag spelade idag var jag ganska trött och blev därför jättetrött i läpparna av att spela. När jag blir trött i läpparna spänner jag käkarna (ibland tills jag får mjölksyra i dom) och det var det som hände idag. Så när man är trött på detta sätt fastnar käkarna ibland i ett läge där man ser fånigt leende och rigid (spänd, fast med syftningsfel), alltså halleluja!

2. *Någon hostar*

Person nummer 1: "Stefan Jacobsson!"

Person nummer 2: "Tack!"

Förklaring: Jag har jobbat med att släpa runt möbler på Ericsson i stan...och för att få vistas inne på Ericsson (sträng säkerhet) måste man ha ett passerkort med namn på en själv och även på kontaktpersonen (eller nått, min hette i alla fall Stefan Jacobsson) på Ericsson. På kortet står det istället för kontaktperson titeln host. Erik hade idag lite problem med stavningen på ordet host (han tyckte att det skulle stavas på något annat sätt) och jag var extremt övertrött så därför blev jag extremt rolig! När någon nyser säger man prosit, men när någon hostar bör man säga Stefan Jacobsson!

Tidigare uppfunna uttryck:

PLÄP = Pung Längre Än Penis (Henke, Eriks kompis myntade uttrycket)

"Kasta inte en morot på kaninen, för då kan den äta upp den" (Ett av mitt och Linas extremt användbara och innovativa ordspråk)

"Om du inte får filmen att funka så kan du juh alltid runka" (Myntat av mig när Erik skule försöka packa upp en film som han hade laddat hem)

Jag är rolig! Glöm aldrig det!! Någonsin!!!

I've been walking down memoria lane

Jag har gjort en major rensning på min dator...allt ligger på min externa hårddisk och lite skit finns kvar på datorn. Skit gamla bilder har satt mig på the nostalgia locomotive ett ex antal gånger de senaste två timmarna och jag har både skrattat och blivit aningens sorgsen. Inte bara bilder och filmer har fört mig tillbaka till mina minnens djupa vrår, utan också musik och texter som jag hittat.

Ja just det...när jag och Qsin festade som mest lyssnade vi på shake that ass.

Hahaha...Felecita...min major fjortisperiod och senare min och Qsins flahbackkväll med den låten och Aqua!

När jag och alla hemmabrudarna badade i tunna, Toves och mina bravader och kansiga kort.

Det har vart roligt...men nu måste jag äta! 

Pöss

 


Om ni undrar:

kan jag inte skriva på Eriks dator och därför fattas det en hel del bokstäver här och var i förra inlägget (Kvalitetsfredag)...shit happens men jag hoppas det går att läsa ändå!

Pöss


Kvalitetsfedag

Vaknar typ vid elva...vårdar älsklings baksmälla med frukost och kaffe, klär på sig (jag fick inte gå i mjukisbyxor) och tar slappisbuss ut till Ikano. Purchasear lite kläder och skor (till både mig Erik) och och inredning (till Erik)...och jag gillar att köpa nya kläder! Åker slappisbuss hem till mig, byter om, går ner till stan och köper mer kläder (till mig) och självklart systemet!! :P Äter kinamat, sjunger och spelar gitarr, spelar tv-spel, hånglar och allt detta tillsammans med en box vin!

En fredagskväll kan inte vara mer fulländad!!! Jag har njutit hela dagen av framför allt mycket trevligt sällskapoch jag har bara älskat min situation vilken den än varit.

Igår firade jag och Lotten (Knuten, Solmo, Knut, The Knot) Johänas 25e födelsedag som visserligen var idag med en ost- och vinkväll. (Igår innebär den 9e) Det var ett tag sen sist jag skrattade så mycket!

Citat:

* Utföra samlag = Missionären med hängpung

* One nights stand = Dåligt sex med halvslak snopp och ångest dagen därpå

* "So so what you're told, I'm an erection"

(Alla dessa citat skapade av mig både frivillgt och ofrivilligt) :o

Skratten ekar!!!!

En annan rolig sak med igår var att när Erik kom hem var han asafullast! Om någon träffar min älskade när han är jättefull ska man be honom beställa Redbull Vodka, för uttalet är HELT underbart!!! Första exemplet: Erik började skratta när han ringde och bad mig öppna nere i trapphuset...anledningen till att han  skrattade var för att han kissade i en buske utanför!

Andra exemplet:

"Jag har druckit en sexa Jin å Tonic, en sexa Ebu Voka, en sexa  Jin å Tonic...NEJ vänta, en sexa Jin å Tonic, en Ebu Voka, En Vania (vanilla) ice, å en sexa Jin å Tonic" (Erik Edlund)

Om inte jag hade varit så trött hade jag skrattat ihjäl mig!!! Samtidigt som han sa detta stod han och försökte se cool ut i olika fightingmoods men allt han lyckades med var att ragla omkring... Jag älskar honom!

Nu ska jag återgå till att mysa, hångla och älska min pojkvän...

Puss

/D. Muskelberger


Vad kräver jag av dig?

Och vad kräver andra av mig?

Vad får mig att tro att vi ska göra som jag vill? Är det så alla tror att vi har det? Är det så vi har det? Jag tar mycket plats, jag är intensiv men gör du och jag alltid som jag vill?

Vi kan sova hos dig i natt för för mig spelar det egentligen ingen som helst roll...jag vill bara sova bredvid dig.

Du är inte min slav...jag älskar dig...

Jag är bättre än vad jag någon gång varit men den enda som vet det är jag. Alla tror sig veta men den enda som vet är jag. Jag gör dig inte illa och förnedrar dig varje dag, jag skriker inte åt dig och jag gråter inte för att du ska tycka synd om mig. Jag älskar dig när du går till jobbet och jag älskar dig när du kommer hem...

"Just because they can't feel it too it doesn't mean that you have to forget"  (Regina Spektor The Call)

Erik <3


Skrivtvång

Vad ska jag skriva i min blogg idag då? Jag bloggar alltför sällan och därför kommer jag aldrig på några snajsiga bloggämnen. :) Nu ska jag dock försöka ta tag i saken och det ska vara som ett strykjärn mot låret (citat från helgens gästdirigent). I helgen har jag vart på övningshelg med brasset i stan,och det bästa med hela helgen var vår gästdirigent Emil Björklund. Att förklara noter och låtar genom bilder var hans STORA grej!

"Okej, laser, *surrande skärande ljud*, NEJ! Niagara fallet, *brusande varmt ljud*, ja!"

Han stod i princip och gjorde ljudeffekter till mystiska associationer hela helgen, sjukt kul! :) Konserten i söndags gick bra, Emil verkade vara nöjd och jag är relativt nöjd så...

I lördags fick jag träffa Eriks pappa för första gången också...middag hemma hos Eriks föräldrarsammanfattning: God mat, check, vin, check, baksmälla från frdagen, check, Erik, check, övrigt trevligt sällskap, check, java och kaka, check, kort på Erik som barn och tonåring, check. Med andra ord en mycket trevlig kväll.

En övrig grej som kan få fylla ut detta blogginlägg är att så fort jag bestämmer mej för att blogga känns det som att jag måste skriva något djupt. Jag själv tycker inte att det är så kul att bara läsa om vad som hänt under dagen. Mitt problem just nu är att jag bara lever mitt liv...och det är precis som vanligt plus Erik. Jag går sällan i skolan, har tråkiga menlösa uppgifter till skolan, jobbar lite och bara är. Som sagt, det är INTE kul att läsa om sånna saker! JAg har inget direkt att klaga över och inte heller något att jubla över...jag mår bra punkt. Ibland när jag hamnar i sånna är blanklägen har jag hittat en ny låt som jag funderar över men inte ens det har jag nu :) Jag ska dock ladda hem Johnny Logans skiva som dom gjorde reklam för på tv...verkade vara lite Dublin Fair aktigt. Skivan skulle innehålla covers som Dublin Fair spelat så...

Hoppas min kära Qsin nu är lite mer glad på mej...nästa gång ska jag skriva nått kul eller intressant här. :P

Ha de!


RSS 2.0