Audi A6 Allroad

Det var första lånebilen vi fick när vi lämnade in lilla golfen. Heereguuuud vilken bil...jaa har aldrig vart med om en sannare körglädje än när jag fick köra den! Det var inte ens lika kul att köra när jag precis fått mitt körkort som det var med en bil i 700.000 kronors klassen. Andra gången vi lämnade in bilen fick vi låna en ful, slö och skittråkig Renault Clio. :( Jag tycker inte om franska bilar...

Helgen har vart ganska lugn...lugn fest med en hel del alkohol i fredags. Spela bakis, loppis, årsmöte med brasset, grill hos Henke och raggarbilsåkande i lördags. I söndags picnicade jag och älskling vid en sjö, grupparbete och sen lite popcorn och Van Veeteren på kvällen. Det var visst inte en så lugn helg som jag trodde! :) 

Jag hade samlat ihop en massa material att blogga om...tyvärr sparade jag det i en skräpig hjärna och det mest försvann! Om det kommer tillbaka ska jag ta tag i det direkt innan det hinner försvinna igen... :)

 Vårtecken


 Älskling

Humlan!


Imöra...

...då ska jag rycka upp mig! Samla mina krafter och faktiskt blogga lite! Jag tror jag har en del på lager som jag inte orkat formulera än. :)

Sötare än socker

Nu är det såhär att Erik tycker inte om när jag kallar honom söt, gullig eller snäll. Han vill endast bli kallad hård och erotisk! Trots detta måste jag säga att i lördags var han den sötaste pojkvännen man kan tänka sig! Han fick mig verkligen att tro att det är vi två forever. Vi satt och drömde om hus, barn och giftemål. Våra kommande resor, sommaren och ett liv som pensionär (tillsammans).

För en tjej tror jag att dessa tankar och drömmer kommer ganska naturligt och vi sköms inte heller för att uttala våra önskningar och dreams of the future. Killar, däremot, kanske inte ska låta någon veta att de faktiskt vill skaffa barn någon gång och inte heller att de har några tänkbara namn på deras kommande barn. Men i lördags tog Erik steget och satt och drömde med mig!!

Det finaste som finns är när hans ögon bara glittrar. De brukar göra det när jag spelar Allan, tycker synd om mig själv eller när hans humor bara är vansinnigt dålig. :) Nu har jag upptäckte ett nytt tillfälle när Eriks ögon ser ut som att de är fulla av stjärnor och det är när han bara tycker om mig så sjukt mycket. Vilken egoblogg det verkar bli, men det är inte meningen att det är jag som ska vara i fokus i den, utan huvudpersonen är min prins i mitt liv. 

Han gömde påskägg åt mig och jag åt honom, för att jag tycker om att leka! Han följde med mig på en fest där han inte kände någon förutom mig, för att jag ville vara med honom och mina kompisar! Han provar mat som han inte tror att han tycker om, för att jag tycker om den maten. Han gör helt enkelt väldigt mycket för mig och jag får väldigt svårt att kompensera honom för allt jag får. Jag försöker dock...och ibland lyckas jag nog! 

Jag blev väldigt stolt och imponerad över min, hårda och erotiska, Erik i lördags. När vi kom till festen så presenterade vi oss (glömde dock snabbt alla namn), Erik tar i hand på en tjej som säger: "Ja, och vi känner juh varann". Det visar sig att hon har varit en patient hos Erik och att hon har varit det under en längre tid. Jag kan förstå att han blev ganska nervös först men när hon sen började prata med honom lyckades han både behålla sin och psyks heder (på något vis). Han både höll med och dementerade hennes kommentarer om hans arbetsplats på ett galet imponerande sätt! Hon överöste honom med komplimanger och jag stod bredvid som en stolt flickvän och bara lyssnade. 

En snabb kommentar från i lördags (som inte alls ska tas som en negativ kommentar): Jag har aldrig i hela mitt liv träffat så många bi- och homosexuella personer (alla var tjejer). Det var en spännande upplevelse eftersom jag aldrig har träffat någon allas förut (när jag tänker efter). Så, så var det sagt! :)

Ha det gött!

Pöss

  

Fakta:

Jag tycker inte om när jag ligger och läser en riktigt bra bok i badkaret! Varför? Jo, för att man aldrig kan sluta läsa och för att vattnet blir äckligt kallt efter ett tag. Det är inte meningen att man ska behöva gå upp ur badkaret och tycka att det är varmt i luften!!! :) Varför fyllde jag inte på med varmvatten då? För att jag hela tiden tänkte att: om en sida kan jag lägga ihop boken och gå upp. När denna tanke blir tänkt efter varje påbörjad sida, och man ändå inte lyckas tas sig upp resulterar det i iskallt badvatten. Just nu läser jag en kriminalroman av Jo Nesbo (fast med norskt ö istället för o) Snömannen. Jag gillar att läsa serier av böcker eftersom det är lättare att komma in i en bok om man redan känner karaktärerna. Det här är min andra bok av författaren...så jag har fyra to go! YES!!!!

Nu ska jag gå och borsta tänderna så att jag kan fortsätta min läsning i sängen! :)

Natti...

RSS 2.0