Val 2010

Seriöst... jag har noll kollo på politik och jag har precis fått reda på att jag inte heller har speciellt många åsikter om det partierna lovar och anser.

Jag var nyss inne och gjorde "vilket parti ska jag rösta på"-test både på Aftonbladets och Svds hemsida. På Svd blev jag Folkpartist vilket inte känns helt konstigt ändå (jag har ju som sagt ingen koll) men på Aftonbladets sida låg jag närmast Piratpartiet (vilket resulterade i att jag skrattade så att jag trodde att jag skulle kvävas!). När jag fick svara på frågorna var det alldeles för många frågor som jag ville svara "har ingen åsikt" på att jag blev mörkrädd och började fundera på att skippa demokratin och flytta till ett land med diktator. Skämt åsido... men jag tycke nästan ingenting... inte ens när jag läste på om frågorna...

De frågor som jag faktiskt bryr mig om är till exempel:

> Om man ska få betyg från 6:an.
> Om vargjakt.
> Om bistånd till u-länder.
> Om invandring i Sverige.

Jag skäms över hur oengagerad jag är... jag trodde att det skulle hjälpa mig att välja parti om jag gick in och läste om dem men tyvärr så verkar jag vara helt neutral till det mesta. Jag vet att jag inte ska rösta på Sverigedemokraterna och parti så som Piratpartiet och Feministiskt initiativ!

Om du vill påverka mig i valet så är du hjärtligt välkommen! :)

Jag behöver gå en kurs i engagemang och svensk politik!

Trevlig lördagskväll allihop!


Bilder:
Några bilder bara... jag behöver modeller så att min kamera kan få sätta igång och arbeta på riktigt!


Solnedgång över Vättern


Alla bilderna är från samma solnedgång! Snacka om att just den solnedgången klarade av en hel del färger innan solen slutligen försvann! De gtre första bilderna är från verandan på sommarstugan och den sista är från stället (vid sommarstugan) där jag och Erik förlovade oss.

/S

Äntligen Ellen
Nu äntligen har jag fått tummen ur och lagt upp bilder på Ellen från photosession á la girls! :)

1 timmes arbete!

För en amatör kan de mest enkla redigeringar ta mycket lång tid! Även om ni tycker att bilden mest ser ihopgeggad ut så kan jag bara tala om att det inte bara var att trycka på en knapp!Total confusion!

RSS 2.0