Mer Matilda:

Svart/vit

Svart/vitt... funderade på att ge pappa i julklapp men det blev inget av med det. Jag tänkte annars förstora upp dem eller sätta dem på canvas. Han måste nog säga om att han vill ha dem först för annars är det juh bara slös med pengar! :)

Natti!

ISO H2

Kornigt men ändå helt ok för mig. Way better än gamla kameran som blev gröt vid ISO 800.


Bilder på fina/coola Matilda:Fler bilder kommer... har inte hunnit fixa till dem än. Bästa brudarna va på besök nyss... mycket spel, skitsnack och äta! Jag ger träffen fem Musklar av fem möjliga!

Julafton tomörrow!

Nu är allt "klappat och klart"! Haha, jag är ju bara för rolig för mig själv! "Jag är för cool för mig själv" från Torkel i knipa är en sång som jag har lust att trudelutta på en stund.

Med sprängande huvudvärk efter att ha storstädat på jobbet gick jag ut för att fixa de sista klapparna... Jag hatar människor som mysshoppar i juletid! "Flytta på dig din långsamma idiot!!" Tänkte jag mer än 20 ggr under de två timmar som jag spenderade på Ikano-huset idag. Man kan inte gå och mystitta och filosofera eller skriva sms eller stanna och prata med någon du känner eller titta vad man redan har införskaffat mitt i gången i en stor galleria dagen innan julafton, eller förresten, veckan innan julafton!

Tacksam för alla som genast upphör med detta!

Jag har haft en helt okej vecka med ett g på min omtenta i pedagogik, Bekka på besök i tisdags och tre av mina kära kollergor på besök igår. Lite vin och Jeltsin vodka var heller inte helt fel... :) I morgon firar vi el jul hemma hos svärföräldrarna och på juldagen hos pappa (ev. farmor om jag har tur) och sedan annandagen hos mamma. Varför det inte blir julfireri hos mamma förrän på annandagen är för att jag gärna vill att Amanda och Matilda ska vara där när vi firar och det är tidigast då det passar. Jag måste träffa mina 7 också men det hinns...jag har juh hela två kvällar kvar av denna juls vistelse i Värmland.

Jag är trött... jag behöver städa... jag ska nog sova en halvtimme först! :)

Ha en toppenmysig jul allihopa!

Bilder:
Aningens blandade bilder kan man säga... jag har sorterat bilder och därmed hittat några som jag inte har hunnit göra något med förrän nu. Jag hade tänkt lägga upp en bild till men herr blogg säger att den är för stor och jag sitter vid fel dator för att åtgärda problemet.

Jag har by the way varit magsjuk... har varit hemma tisdag till idag and it sucks big time! Nu mår jag dock very much bra! Äntligen frisk och smittfri! :)

Ha en mycket trevlig helg!

RSS 2.0