Bilder:

Fotograf:ErikFotograf: ErikFotograf: Erik


Asocial? Ja!

Jobb: planering, lektioner, nationella prov.
Skola: hemtenta som ska vara inne på fredag.

Jag kommer inte att vara social förrän fredag eftermiddag bara så att alla är med på det! :)

En positiv sak är att jag har haft mitt sista seminarium någonsin på lärarprogrammet!

Vi hörs på fredag!

 

Wish me luck!


Bilder:


Bilder från Göteborgsdygnet med mamma...

Bilder: 

Fotograf: Jag

Modell: Matilda


Madde - är hon inte underbar?Modell: Madelene

Fotograf: Jag

Snabb sammanfattning:

Torsdag: Praktik och sedan fira Niklas på födelsedagen. Eftersom jag skulle köra bil tidigt på morgonen drack jag faktiskt en alkoholfri drink inne på Platå! Vuxenpoäng... tack jag har fått en hög nu!

Fredag: Jobba hela dagen (eller springa runt och skratta på jobbet) och sedan Idol hemma hos Bekka. Det kändes skönt att få vara på jobbet ( i alla fall en dag) igen.

Lördag: Spela med brasset på stan (till förmån för en klinik som ger vård och medicin till papperslösa flyktingar), vara i hundhagen med Lilo i lite över en timme (sen var lilla hund helt död) och på kvällen blev det lite fira Johanna på födelsedagen. Johanna samlade också en hel del vuxenpoäng då hon bjöd på middag med hembakat bröd till och kladdkaka till efterrätt. En mycket trevlig dag...

I dag söndag: Jag och Lilo ska iväg på valpträff med hennes syskon och senare i eftermiddag ska jag plugga en svän med Aida. Jag behöver städa lite också.... hmm.... kanske hinner plocka lite nu innan jag åker.

Ha en toppenbra dag!

Finaste underbaraste Sara!

Jag hittade en massa fina och härliga bilder på Sara från samma tillfälle men de kommer upp vid ett senare tillfälle för nu är jag dödens trött!

Jag bjuder på en stycke skrumpen blomma också:


Lilos helg i bilder


Äta lite äpple...Jaga pinnar och bada i kalla Vättern...Förutom att gnaga i sig den här (och många andra) pinnen så åt hon också upp en död fisk som hon hittade vid strandkanten.

Någon gillar vatten mycket, mycket skarpt!
Lilo var på valpkurs med husse och matte...Duktiga hunden hittar tillslut godiset som husse har gömt för att lilla hund ska lära sig att spåra.Lilo fick testa både att ha spårsele och att bli fasthållen i en flera meter lång spårlina (matte och Lilo gjorde dock en samlad aktion och höll på att mosa handen inuti linan som var lindad kring mattes hand).Lilo spårar med sin matte...Strecket i bilden är lilla hund som får göra något som hon gillar skarpt: söka efter människor som har gömt sig!


Lilo fick även testa att krypa genom en agilitytunnel vilket vid första anblicken verkade vara det mest livshotande som fanns i hela världen. När hon något senare förstod att man fick massvis med korv och man gick igenom den korta tunneln hade hon ingen större lust att sluta utan sprang helt oprovocerat fram och tillbaka genom tunneln i hopp om att få ännu en korvbit...Jag tror att hon har haft en ganska härlig helg... resultatet av allt slit har i alla fall varit däckad hund i två dagar.


Gubben:
Svart/vit eller i färg?

Mysig lördag

I går hade jag och Erik en heldag med bara Sandra, Erik och Lilo mys. Vi löste melodikrysset, åkte ut till stugan där vi: åt picnic, busade med Lilo, fotade och läste. Lite senare på eftermiddagen satte vi hemmafiskade kräftor på att tina, sedan gjorde vi en västerbottenostpaj, värmde på några Eldoradobaguetter och korkade upp champagnen som vi fick av pappa i förlovningspresent. Det var en riktigt god champagne och den passade dessutom utmärkt till vår salta men söliga kräft- och pajmiddag. Efter middagen och lite tv-tittande (då jag masserade Eriks rygg) kröp vi ner i badkaret och tittade på ett Friends-avsnitt (det där Phoebe byter namn). Vi gick och la oss ganska så tidigt... dels var vi skittrötta och sen så ville vi vara pigga och utvilade på valpkursen i dag (lägger upp bilder från valpkursen någon gång i veckan).

Man borde mysa mera!


RSS 2.0