Jul är kul!

Jag tycker verkligen om jul! Jag tycker om maten, att man ska umgås, att man får vara hur slapp man vill, att få julklappar, att ge julklappar.... allt! Igår fick jag äntligen bli klämd på av mina flickor! Jag fick jättefina paket och hade jättemysig kväll. Idag kommer Erik och då ska vi åka till pappa och äta risotto (jultradition?) för det har Erik önskat sig i julklapp. Imöra ska vi till farmor och farfar... kusinerna och pappa m. fl. kommer också. På tisdag antar jag att vi mest ska slappa innan vi på kvällen beger oss hemåt. Onsdag bli det husvisning och torsdag blir det Sälen.


Skitatråkigt inlägg... ja, ganska så. Anledningen: jag och Kulan svälter snart ihjäl och kan därför inte koncentrera oss! Jag får väl gå och duka fram då... mamma har inte kommit hem från julottan än.
God fortsättning!!


Bilder:
vecka 20 och några dagar
Jädrar vad växamdet har eskalerat! Från ingenting till enligt mig solklar ej-fetma-bula. Ja, men mer än halva tiden har ju redan gått så det är väl kanske dags att inta formation boll. Jag är fet men det funkar! :)


Kulan rör på sig!

Idag är det dags för ultraljud nummer två (lyxigt att tillhöra ett Landsting där man får gå på ultraljud två gånger). På vissa ställen får man vänta till vecka 18 innan man får gå på ett första, men här får man gå i vecka 12 och 18.

Nu äntligen har jag också känt Kulan röra på sig! Första gången var i förrgår kväll men då min mage är som den är var jag inte säker på att det var det jag kände. Nyss därmot kan det inte ha varit något annat än Kulan som busar. Coolt men samtidigt lite obehagligt (läs konstigt). Alienfeeling definitivt!

På tisdag är det halvtid by the way! Det tar sig, sa pyromanen! Och tur är väl det för som ni alla vet är jag inte så bra på att vänta.

Jag äter massor och nu tycker jag att jag börjar fläska på mig rejält. Jag hoppas att jag är som mamma, att jag snabbt går ner det jag går upp under graviditeten. Det ska väl vara attan att det inte är det enda som jag är lik henne. :)

Just nu sitter jag (på min lediga dag) i morgonrock men jag ska försöka ta en bild på magen lite senare. Jag tänkte försöka lägga ut lite utvecklingsbilder (eller utväckling, Lina) då och då.

Ha en bra dag!


RSS 2.0