AMANDABilder (älska mitt nya objektiv!)

Pulkarace med damerna från jobbet!


Lotten


Aida försöker bita Lotten


Johanna


Aida


Lotten


Jessica, Lotten och Aida


Test av nya objektivet

I löööw mitt nya objektiv! Jag måste dock lära mig att använda det på bästa sätt... det blir lite si och så med bilderna ibland. Fler pulkabilder kommer, jag har inte hunnit fixa till fler än.

I dag blir det fika hemma hos Martin, Anna och Thea. Jag hoppas också på att kunna tvinga med mig någon ut på en promenix (dvs. jag vill gå ut och fota i det härliga vädret med mitt nya objektiv). 

Dags att väcka herrn i huset.

Ha en bra dag! 

"fotograf"

Hej, jag heter Sandra och jag är "fotograf"!

Jag älskar citationstecken... framförallt när man använder dem fel med flit! Jag har fått inspirationen från Friends där Joey säger "sorry" och inte fattar att det inte betyder förlåt på riktigt.

Igår satt jag och läste lite olika bloggar (främst nya fotobloggar) och jag konstaterade två saker: många jätteunga typ 14 år) har sketadyra systemkameror med sketadyra objektiv till och att det är väldigt många som kallar sig för fotograf eller önskar att bli en fotograf.

När är man fotograf?

Jag är i alla fall ingen fotograf men jag vågar påstå att jag är en "fotograf", dvs. (enligt mig definierat) en person vars stora hobby är att fotografera, som gör det hyfsat bra, som bara vill lära och bli bättre och inte kallar sig för en fotograf. HA! Vet du inte riktigt vad du ska kalla dig själv (om du nu har ett sådant himla behov av det, precis som jag) så är det helt enkelt så att du väljer ett ord, sätter citationstecken på och väljer vad definitionen av ditt nya ord är. Jag är en problemlösningarnas kvinna. 

Jag börjar dock misstänka att denna blogg är en solklar fotoblogg... annars skulle jag juh ha kunnat kalla den för en "fotoblogg". :)  

Jag är lite knäpp jag! Lotten har gnuggat min lugg! Jag hatar att arbeta i teman!

Hej!

Då var det beställt!

Nytt objektiv är mig påväg-tillkommes!

Canon 50/1,4 USM

Bild lånad från: digidirect.com.au


Wiiie, jippie, yay, hurra, hej skål!

Jag har ganska höga förväntningar på det efter att jag har testat Emelies objektiv Canon 50/1,8... skillnaden ska inte vara jättestor förutom att det jag har beställt ska ha lite bättre autofokus i mörker och aningens bättre ljusinsläpp. Objektivet har fått jättebra kritik och jag vill att det ska komma idag (även om det bara var en timme sedan jag beställde det)!

Håll tummarna för att det kommer superduper snabbt! Helst innan torsdag (vilket jag betvivlar) för då ska jag och brudarna från jobbet eventuellt ut och åka pulka.


På tal om tummar så vill jag göra lite reklam för de bästa vantarna i hela världen! Vantarna kommer från Lantmännen eller Granngården och är mjuka, ganska tunna (men varma) fingervantar som passar perfekt för dig som inte vill bli handikappad av att behöva ha vantar på sig (till exempel mig som gärna vill vara ute och fota utan att ta av mig vantarna hela tiden).

Köp alltså: Ejendals tegera classic

By the way, Erik älskar dem också!

Hävv it!

Hej!Bilder:
Nyårsbilder


Oskar


Emil, Bekka och Erik


Emil och Erik


Peter och Sara

Nyårsgänget!
Bekka och jag


Erik och jag

Sara och Peter

Emil


Oskar, Sara och Peter
Jag hade en jättetrevlig och rolig kväll! God mat och gott sällskap blandat med lagom mycket alkohol och Erik, det är mitt recept för en lyckad kväll!

RSS 2.0