Bilder:

Tack Madde för att du ställer upp!


Minnen från sommaren 2010


Lilo har badat i vattenslangen.


Höljes med Tove


32 000 000 bilder med snyggot Matilda


Martin, Anna och Thea kom ut och hälsade på i sommarstugan


Vi 8 i Segerstad var definitivt en av höjdpunkterna från sommaren


 
underbara solnegångar vid sommarstugan med älskling ( till exempel när vi åt smörstekta kantareller och tittade på solnedgången)bad i Hällsjön med familjenmotti å fläsk i Karmenkynna (stavning?)härliga balkonghäng med Bekka, vin och skitsnack


Det går inget vidare bra att sammanfatta förra sommaren i bilder eftersom mina bilder ligger i något typ av kaotiskt kaos! Om du inte finns nämnd eller med på bild betyder med andra ord inte att du inte var med i ett häröigt sommarminne från förra året utan att jag inte hittar bilderna som beskriver det. Skit samma! Kontentan av det hela var att förra sommaren var sjukt varm och underbar (lite på grund av vädret men mest för allt och inget som jag gjorde). Jag vill, önskar och hoppas att den här sommaren ska bli precis lika bra...eller bättre!

Jag önskar er alla en toppensommar!


(13 arbetsdagar kvar till semestern)


Transkribera mera!

Jag transkriberar och transkriberar men det tar så fasligt lång tid!

Som tur är så räddar Bekka mig och tar en sväng till Ikea med mig!

Solen lyser himlen är blå vad det är skönt att leva då! :)

Ha en bra dag!
(snacka om onödigt inlägg  :) )


Fototriss TEMA: rött, vitt,blåttTemat den här veckan på http://fototriss.blogspot.com/ är rött, vitt,blått. Jag gjorde en blandad kompott som enligt mig passar temat ypperligt. Jag älskar starka färger i bilder så därför var det ett extra kul tema. Denna vecka är det även tävling och jag skulle hemskt gärna vilja åka till Malta.

Enjoy! :)


Transkribering i solen

Idag har jag legat ute på gräsmattan vid stugan och transkriberat intervjuer till examensarbetet. Det känns åtminstone lite roligare att göra det när man kan vara ute och må bra i solen. På jättelång arbetstid kom jag i princip ingenstans i intervjun... det tar så förbaskat lång tid att transkribera! Jag hoppas att det lönar sig i slutänden.

Lilo har simmat för första gången också! Hon kastade sig till slut i vattnet även om hon var rädd så att hon trodde att hon skulle dö. Hon är en fegis! Man skulle kunna tro att vi tvingade henne men det var hon som gång på gång sprang ut på bryggan för att sedan stå och gnälla en bra stund innan hon vågade kasta sig i. Duktig Lilo!

Nu ska jag eventuellt transkribera lite till innan jag går och nannar... jag kan inte ens skoja om att jag är sugen på att transkribera. Så illa är det! :)

Hoppas att alla har haft en skön ledighet!


Långledigheten gör mig gott...

Idag bli det Bergs slussar med Bekka, Elliot och Theodore. Det blir picnic, bus och eventuellt en fot i sjön. Bekka är den som har fixat fikat och blir det ju garanterat jättegott!

Igår var jag hemma hos Jessica och spelade Guitar Hero med Moa och Lotten. Jag var kass... och fick ont i handen... men jag kom starkt på slutet då jag lådde Jessica i två låtar på raken. Vi fick grillad kyckling med potatissallad och en supergod (och snygg) sallad (bilder på salladen kommer senare).

Nu ska jag plocka ihop mina saker och utfodra och rasta lilla hund.

Hoppas att ni får en bra och solig dag idag.


Elliot och TheodoreTack Bekka, Elliot och Theodore för en mysig dag!


Bilder som jag har glömt... fotosession med fröken Janson

När fotografen ska fotas är det inte så lätt för den som ska fota att få seriösa bilder. Jag trivs definitivt (inte) bättre framför kameran! :)Foto: Maria


Foto: MariaFoto: Maria


Men man kan också inspirera till dumheter:
Och faktiskt av en olyckshändelse i fotovärlden så ser det ut som att vi leker polis och tjuv:
Vem som är tjuv och vem som är polis får ni avgöra!


Skitblogg!

Hjälp mig att ändra färgen på kommentarstexten...det går ju för fasan inte att läsa hur bra folka tycker att min blogg är!! :) Försten att hjälpa mig vinner!


Bilder: SOF 2011Bekka, allmänt trakasserad av David större delen av kvällen.Jag ska bara "hjälpa till" lite... :)- Och hur länge hade du tänkt hänga där?Ja... med en stycke vinbox på huvudet. Jag tror att det var Camilla eller Qsins idé.SKÅL!!Brottningsmatch mellan Qsin och NiklasNeger eller president med en hutt hallonlikörNiklas... there's nothing more to say.David försöker hjula med Camilla som coach.Polisen går in i dimman! HA HA! Fyndiga mig!Som de lodisar vi är, satt vi på trottoarkanten och bevittnade den galenskap som kårtegen är.Nästan hela familjen Abrahamsson/Söderteg.Fötter... om du nu inte kunde se det!


RSS 2.0