På fredag är det kört!

Då ska jag jobba mitt första egna pass...visserligen ska jag gå bredvid på ett annat pass på lördag, men det är också mitt absolut sista! Hur ska jag kunna komma ihåg alla småsaker som ska göras och hur ska jag komma ihåg i vilken ordning de ska göras (hos vissa mycket petiga personer)? Det ska nog gå bra, för även om jag känner mig nervös nu så tror jag att det blir bättre när jag väl kommer ut hos tanterna och gubbarna. De flesta utav dem kan juh berätta för mig om det är något som jag har missat, och det känns skönt!


Nu är det tolv dagar (enligt den sanrikska skalan) kvar tills jag får träffa min finaste igen. Inte ett dugg kul att vänta så länge, men med tanke på hur mysig han är och hur mysigt det var när han var hemma hos mig och hälsade på får jag nog helt enkelt stå ut. Eriks parfym är förövrigt sjukligt god!! :p När Erik besökte de djupaste skogarna i Värmland sov vi först en natt i Wallbergs sommarstuga i Karlstad. Vi satt och mös på klipporna men undvek det kalla vattnet i Vänern. När vi sen kom hem till mamma åkte vi på en rundtur där jag bland annat visade vart jag hade växt upp, Kolsnäs, Tossebergsklätten, Torsby, pappas hus, vart jag gått i skola och lite andra småsaker. Anledningen till att jag inte visade honom något kul är för det faktiskt inte finns något kul att visa i dessa trakter...men jag tror att han tyckte att det var okej ändå. Samma dag som min fina skulle åka hem promenerade vi ner till fågeltornet vid Björken...och förutom alla myggor och knott var det en mycket trevlig tur! :)


Midsommar förresten (i Wallbergs sommarstuga) var grym!! Mycket god mat, mycket trevligt sällskap och mycket "god" dricka gjorde kvällen till ett skönt och ganska otraditionellt firande. Det enda som egentligen stämde in på det klassiska firandet av midsommar var väl två burkar matjessill och snaps till maten...fyllan är väl i och för sig ganska vanlig, och den prickade juh alla också! Att jag på midsommardagen blev lämnad med två småländska galningar (Henke och hans kompis Erik) i cirka fem timmar ökade min magmuskelmassa en hel del...och detta beroende på allt skrattande jag tvingades genomlida! :) Jag är inte sur! (Högst internt mellan de tre tappra som stannade kvar i stugan!)


Yeeeees...men då har jag uppdaterat en aning i alla fall!


Ha de soligt!


Pöss


Kommentarer
Postat av: Henrik Lindmark

ge förslag på vilken frisyr jag ska klippa imorgon :)

ha en bra dag :D

2008-06-25 @ 13:03:03
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: rebecka

yo! Det kommer nog gå jättebra på ditt första pass, tro mig, det brukar det :) ELler hmmm eftersom du hade passet för ett tag sen...(dålig på att läsa blogg på sistone :() så hoppas jag att det gick bra, inga dödsfall? Kram!

2008-07-05 @ 10:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0