Heltid!

Nästa torsdag börjar lilla mig att jobba heltid! It is truly insane...

Jag kommer att tjäna mer pengar än vad jag någonsin har gjort tidigare så jag kommer nog må bra ska ni se. Det kommer visserligen att kosta en hel del mer pengar för oss i månaden nu när vi inom kort ska köpa en hund. I lördags var vi och tittade på en tik som igår i fick valpar och jag kan lova att jag inte på något vis blev mindre sugen på att skaffa en egen. Glimma, som tiken hette, tyckte mest synd om sig själv eftersom hom var tokgravid och trots detta inte fick en endast kaka! Tydligen så har hon mest gått runt och varit hungrig de senaste veckor. :)

I helgen blir det hemfärd till Värmelandet och det ska bli jättemysigt! Vi åker på fredageftermiddag så vi kommer juh hem ganska sent. Lördagen spenderas hos pappa och eventuellt farmor och sen på söndag blir det skidåkning i Trysil med mamma och kompani. Åka till Trysil med familjen är verkligen hur mysigt som helst!

Något som kanske inte blir så kul är om mitt knä inte har börjat fungera fullt ut innan söndag. I söndags när jag satt och pluggade började jag få lite ont i mitt vänstra knä... denna smärta eskalerade snabbt och i måndagskväll kunde jag inte ens köra bilen hem från brasset (jag kunde inte koppla pga mitt knä). Erik fick därför komma upp och köra hem mig och bilen! Igår mådde knäet mycket, mycket bättre men det är fortfarande inte helt okej. Jag haltar åtminstone inte längre och problemet med att ta mig över trösklar som jag hade i måndagskväll är helt borta! För att försöka beskriva hur illa det var i måndagskväll kan jag säga att jag först hade på smärtstillande kräm, sen tog jag en ipren och ännu lite senare två panodil. När inget av dessa hade visat någon som helst effekt hade Erik på tigerbalsam och lindade knäet. Det var med andra ord inte alls kul! Jag undrar när jag har slutat med alla mina konstiga sjukdomar och börjar få vanliga saker så som feber...

Nu blir det myskväll med min kära sambo, om han nu inte somnar innan vi har hunnit sätta på tv:n! :)

Ha en toppenbra kväll!


(foto: jag)

Min fina sambo(foto: Gunilla)

Valparna som föddes igår natt. Äckliga va?

Rösta på min bikini på Nelly!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!Visst är den snygg!? "Alla vi läängtar efter sommaren!" Vill vi inte kunna ha den här bikinin på oss i sommar? Jo... det vill vi! (Man får magen, rösten och låren med på köpte) :)

Tack på förhand!

Bilder:


Qsin


Matilda och Anders

Fotograf: moi

Redigering: moi


Reflexskärm

I söndags beställde jag en reflexskärm som är guldfärgad på ena sidan och silverfärgad på den andra. Den är 80 cm i diameter men den är så supermycket ihopfällbar att den går i en lite, liten väska som den kom i.

Idag kom den på posten... det tog en dag från att jag beställde den tills att jag fick den! Sjukt bra service där jag beställde den ifrån!

Köpt från tvspelsweb.se

Klicka för förstoring


När Emelie var här hade hon med sig sin nästan likadana reflexskärm (hon har dock vitt istället för guld på ena sidan). Vi exprimentarade en del både med och utan skärmen och skillnaden (oredigerat) blev såhär:


UTAN

MED

Ganska stor skillnad om jag får säga det själv! Sjukt kul! Här ska det fotas så fort regnet har avtagit och mina modeller har anmält sig för tjänstgöring! :)


Bilder:

Modell: Emelie

Fotograf: Mig

Ännu en helg till ända

Det har varit en helt okej helg faktiskt...

I fredags var jag och Erik ensamma hemma och glodde på film och hade det mysigt i soffan. Jag klagar inte på att få umgås lite på kvällstid med min kära sambo...det är sällan han är hemma på kvällarna nu eftersom han jobbar så mycket natt.

Lördagen spenderades i kyrkan med master classes (spellektioner) med en trombonist och en trumpetare från Kungliga Operan. Jag tror att jag lärde mig massor även om jag inte riktigt förstod hälften av vad de sa! :) Det är tydligen en hel massa saker att tänka på när man spelar... no shit Sherlock! Konserten på kvällen gick ganska bra, jag gjorde inga större tabbar åp heldumma ställen så jag klassar min insats som godkänd. När jag kom hem vid nio gick jag ner till Madde och spelade tv-spel med henne och hennes sambo Daniel. Madde hittade senare tarotkort som vi "spådde" varandra med. Daniel var absolut bäst när han spådde fram att Madde skulle jobba som glassförsäljare som inte säljer glass till fattiga personer. Han var bra helt enkelt! :)

Söndagen har gått i slöhetens tecken även om jag faktiskt förmådde mig att ha kaustiksoda i både handfatet och badkaret. Det har varit trögt att få ner vattnet i avloppet i flera veckor och det har stört mig till döden så dagens enda prestation var verkligen välkommen och nödvändig! Sara kom också hem nu på eftermiddagen så nu är familjen fulltalig igen... skönt... det blir lättare att hålla koll på alla de mina juh närmare de är!

Imöra blir det fulldag med jobb och sen på kvällen också lite brassande (som varje måndag). Det ska bli kul att se vad vi ska spela (har ingen aning trots att jag är med i reportoarrådet). Jag ska också börja spela i Östgöta brass nu och jag ser jättemycket fram emot det. Östgöta brass spelade på SM i Värnamo och jag tyckte verkligen att de var jätteduktiga, så det kan bli en riktigt bra och utvecklande utmaning för mig.

Okej, jag vet att det blev ett sånt där tråkigt inlägg där jag endast rabblar upp vad jag har gjort men shit happens och så kan det gå om inte haspen är på! :)

Sov så gött!Mitt kära horn Putte.

Aktiv dödshjälp?

Det var inte jättelångt ifrån att jag grät när jag såg på nyheterna idag... Repotaget om den 31-åriga kvinnan och gamla mannen med obotliga sjukdomar som både skriftligt och muntligt bad om att få dö.

Kvinnan led av någon svår neurologisk sjukdom som gjorde att hon inte kunde prata, inte kunde andas själv och inte heller röra sig överhuvudtaget. Mannen led av ALS:

Olika varianter av sjukdomen

Det finns olika ALS-varianter som är indelade efter symptom. Symptomens natur, i vilken följd de uppkommer samt graden av muskelnedbrytning varierar emellertid från person till person.

  • Klassisk amyotrofisk lateralskleros börjar med tilltagande förlamningar, ökad muskelstelhet, spasticitet i ansiktsmusklerna och påverkan på tal, sväljning och tungmotorik. Dessutom kan muskelnedbrytning, kramper, muskelryckningar och andningssvårigheter förekomma.
  • Progressiv bulbär pares ger i första hand talsvårigheter, tugg- och sväljningssvårigheter samt förtvining av tungmuskulaturen.
  • Pseudobulbär pares innebär främst tal- och sväljsvårigheter, tvångsmässigt skratt och gråt samt stegrade svalgreflexer.
  • Progressiv spinal muskelatrofi (PSMA) ger främst nedbrytning av arm- och benmuskulatur.

(http://www.netdoktor.se/neurologi/?_PageId=493)

Kvinnan hade skrivit ett brev där hon förklarar att hon bara vill dö för det liv hon lever är inget liv att leva. Mannen var med i inslaget på nyheterna och berättade att han inte ville ligga som en grönsak.


Vem ska besluta om vem som ska få dö? Vem ska aktivt avsluta någons liv? Hur sjuk måste personen vara för att få dö? Vilka sjukdomar skulle godkänna ett avslutande av ett liv?

Jag vet inte riktigt vad jag tycker... jag vet bara att jag tyckte att mannens och kvinnans liv verkade hopplösa. Du förstår allt men kan inte göra någonting! I speciellt kvinnans fall och nuvarande tillstånd skulle jag nog tycka att aktiv dödshjälp skulle vara det mest mänskliga att göra. Däremot blir jag rädd när tänker på hur många som "bara" vill ta livet av sig som skulle hävda att till exempel deras depression är så svår att de vill skonas genom aktiv dödshjälp...

Jag vill bara gråta när jag tänker på det här... Att människor kan ha det så fruktansvärt hemskt att denna diskussion ens kommer upp gör mig illamående och skakig!

Vad skulle jag vilja i en liknande situation? Vad skulle mamma och pappa tycka om vilket beslut jag än skulle ta? Vem är feg och vem är modig? Vem orkar och vem orkar inte? Jag blir alldeles snurrig och öm i huvudet i mina försök att besluta mig för om jag är för eller emot aktiv dödshjälp och då också på vilka premisser vem skulle kunna få det. Jag kommer ingenstans helt enkelt...

Vem ska besluta om vem som ska få dö? Vem ska aktivt avsluta någons liv? Hur sjuk måste personen vara för att få dö? Vilka sjukdomar skulle godkänna ett avslutande av ett liv?

Vem vet? Vet du?


Fina godnatt tankar, eller hur? Dumma, dumma 22.00 nyheterna!


 
Nu hat vi verkligen börjat kolla på hund!

Idag har Erik ringt till två kennlar (en i Karlstad och en i Östergötland) och hört sig för lite om hur det ser ut med valpar. Kenneln i Karlstad kanske har en tik som i så fall är leveransklar i maj (vi får svar på måndag) och den kenneln i Östergötland får två kullar (en i mars och en i april). Vi ska eventuellt åka och hälsa på mammahunden till den marskullen nästa vecka. Uppfödaren verkade noga med att kolla så att vi verkade bra som personer så åker vi dit kanske verkar vi juh intresserade plus att vi kan visa hur trevliga vi är! :)

Jag är superspänd och förväntansfull över att snart kanske få en ny, något hårigare, familjemedlem!

Önska oss lycka till! :)

 Snyggaste Sara!


Jobba extra idag igen!

Varje vecka får jag in extratimmar på jobbet, vilket är skitbra för min stackars ekonomi! Jag kunde ha fått jobba hela dagen men eftersom Emelie är här (åker hem vid två) så tackade jag endast ja till att jobba eftermiddagen.

Det har varit jättekul att ha Emelie här...några photsession, en massa skitsnack och slötimmar! Sara hade fått en "två med en vän och träna lapp" från gymmet så igår följde Emelie med oss och tränade på vårt obligatoriska tisdagspass bodytoning. Vi fick nya "ta med en vän" lappar igår så om det är någon som känner för att följa med och träna en dag är det bara att höra av sig. Någon som vill följa med på torsdag (både Bekka och Sara är uppbokade på annat)?

Nu ska jag kasta i mig lite nudlar och sen åka ner till jobbet!

Ha en bra dag (trots att det snöade i natt!)!


Bilder från söndagens photosession:Fotograf: Jag i de flesta fall men några är Saras förtjänst!
Modeller: Emelie och Sara

Fredag i sann idiotanda!

Sara och jag har haft en mycket oproduktiv men rolig fredagskväll!

Efter att ha plockat lite och sett på Let's dance gick någonting snett... Då det inte fanns något att titta på bestämde vi oss för att räkna rutorna på testbilden (ni vet den med en himla massa rutor). Vi kom fram till att det var hiskeligt svårt och då framförallt om man råkade blinka för då var det bara varsågod att börja om från början. Det var 984 rutor... Så nu behöver ni inte undra över det längre och inte heller räkna själva.

Madde kom hit en sväng förut och var då så god att låna ut den senaste versionen av Aladdin. Extramaterialet var det vi siktade in oss på då vi idag inte orkade titta på hela filmen. Extramaterialet består enbart av sing-a-long låtar och vi sjöng alla på först engelska sen svenska och som gräddet på moset och stjärten på mopedsadeln avslutade vi med körsång på finska! Hysterisk roligt tyckte vi, tills vi kom på nästa aktivitet...

Norska är ett kul språk, minst sagt, så varför inte youtuba lite på Harry Potter på norska?

Resultat:

http://www.youtube.com/watch?v=cM8I66Ul7Rs

Hör och lär! Att kalla karaktärerna vid deras engelska namn verkar inte vara så populärt utan lätt sexuella namn ser ut att gå hem bättre hos norska barn.

Ginger Weasley = Gulla Wiltersen

Ron Weasley = Ronnie Wiltersen

Albus Dumbledore = Albus Humlesnurr

Professor McGonagall = Minerva McSnurp

Neville Longbotton = Nilus Langballe

Och så till kvällens absoluta favorit-norsk-översättning-på-namn-i-harry-potter:

Madame Pomfrey = Pussy Pomfrit

Vi dog!

Förutom alla namn så finns det otroliga uttryck som:

- Gulla, var så snill icke var dö. (Harry)

Kvicken (bollen i Harrys sport) = Gullsnoppen


Ett gott skratt förlänger livet och de två senaste helgerna har gjort att jag kommer leva tills jag är 107 år!

Sov gott!

 


Core plus gym

Nu ska det banne mig fixas en kropp till beach 2010!

Igår gick jag och Sara på en halvtimmas överkroppsträning (mest mage och rygg) och sen efter det gjorde vi det gympass som de på Nautlius har gjort åt mig. Just nu har jag inte så jättemycket träningsverk men jag antar att jag inte ska ropa hej innan jag har cyklat på en bäver!

Igår fick jag gå in i min gamla klass en timme! Självförtroendeboost kan man lugnt säga! De gillar mig och jag gillar dem!

Nu måste jag göra mig i ordning det sista för strax är det dags för jobba igen...

Ha en jättebra fredag!

Popcorn-mage

Usch, jag har fortfarande popcorn-mage från gårdagens film! Jag känner mej helt uppsvälld och seg...

Idag är det tveksamt om jag kommer att vakna över huvudtaget då jag just nu bara känner mig trött och oengagerad. Jag gick inte och la mig så speciellt sent igår men däremot kom Erik hem efter att jag hade somnat och därför vaknade jag till en stund. Egentligen vet jag inte varför jag är så trött...kanske för att jag inte har gjort något vettigt på över två månader och nu faktiskt har börjat arbeta. :)

Ikväll blir det träning igen, såklart, för nu banne mig ska vi bli snygga till beach 2010! Träningverken sitter fortfarande i men om jag skulle träna efter om jag har träningverk eller inte skulle det inte bli många träningspass i veckan! Jag är otränad och gnällig och så var det med det! :)

Nu måste jag fixa till mig det sista så att jag ser representabel (och evetuellt respektabel) ut inför dagens lektioner.

Ha en toppendag!

/S

"Snabba cash"

Nu snart beger vi (jag, Erik och Sara) oss mot biosalongen och "Snabba cash". Erik har läst boken, Sara anser att någon av skådespelarna är snygg och jag har verkligen ingen aning om vad det är jag kommer att få se. Jag vet ungefär vad den handlar om men that's pretty much it!

Idag fick jag som sagt hoppas in och jobba lite extra vilket passar min plånbok alldeles utmärkt. Lektionen gick bra och alla verkar nöjda och glada... Imöra blir det till att jobba mellan 8 och 3 så ganska nära en heldag i alla fall.

Bekka kommenterade förra inlägget och påstod att jag var lik min bror, men nej Bekka nej...du ser i syne och så kan det aldrig vara! :) Folk påstår att jag är lik min bror men jag har svårt att se likheterna, i alla fall om man jämför procentuell likhet mellan hur lik jag är brorsan mot hur lik jag är mamma! Vi är i alla fall inte särskilt lika som person, brorsan tänker mer än han pratar och jag gör då självklart motsatsen! :)Dagens maträtt:

Lax och sparrispasta med smaksatt philadelphia ost och dill. Tummen upp för den smalmaten (från min Viktväktare matlagningsbok)!

Ha en bra kväll!

 

C-uppsatsen

Nu har jag skickat iväg det jag hittills har skrivit på min c-uppsats till min handledare. Jag räknar inte med några glada miner från honom eftersom det jag har skrivit inte är så nog skrivet och är ganska osammanhängande. Jag gillar att bara skriva ner allt jag kommer på och hittar för att sedan sitta och fixa till texten när den i princip är klar. Vi får helt enkelt se vad han skriver!

Igår var jag, Sara och Bekka och tränade bodytoning och ja, det känns idag. En härlig träningsvärk i överkroppen och låren kommer att krydda hela min dag... :)

Idag är egentligen min lediga dag men jag pratade nyss med chefen som akut behöver någon som hoppar in i en jättemysig klass i eftermiddag och eftersom jag inte tackar nej till mer pengar tvekade jag inte en sekund innan jag tackade ja. Jag missade juh en arbetsvecka i mars så det är juh bara bra om jag kan jobba in några av de timmarna som jag bommade. Jag ser fram emot att få lön över huvudtaget! :) Jag gillar att få lön! :)

Efter jobbet blir det handla för kommande veckas matlagning. För er som har en vad-ska-jag-laga-för-mat-svacka kommer här delar av vår matlista:

Tacopaj
Pasta Carbonara
Fisksoppa
Ungsbakade rotfrukter med potatis och kött
Faijtas

Nu ska jag försöka rycka upp mig själv så att jag orkar jobba sen!

Ha en toppen dag!Broder och Aune flyttar nog till stan i höst!


En dag på min topp 20-lista

Gårdagen var en exeptionellt bra dag!

Förutom att jag i fredagseftermiddag tackade ja till en fast tjänst på SFI så kickstartade jag, Erik och Sara dagen med amerikanska pannkakor, bacon, steka ägg, smoothie och melodikryss (som gick riktigt bra!). Strax efter frukost begav vi oss ut till Tornby för att införskaffa en stycke ful vaxduk och en pulka. Off till Vallamassivet och flera timmar av pulka åk och korvgrillning med Camilla, Stina, Albert, David, Bekka, Emil, Elliot och Thedore. När vi kom hem med våra vinterrosiga kinder var vi både mätta, glada, utslitna och mörbultade (framförallt Saras rygg som åkte pulka i hög fart över ett gupp). Ett perfekt sätt att spendera en solig vinetrdag på!

Till middag fick vi min favoriträtt: stekt makrill med kokt potatis och spenat! MUMS!!

På kvällen kom Bekka, Camilla och Sofia hit och drack lite vin och spelade spel med mig och Sara. Mitt lag vann båda omgångarna av Så det kan låta!

Vid halv ett kom Sara och jag på att vi faktiskt skulle släpa oss ner till stan för att möta upp Erik och hans kompisar på Platå. Musiken var topp, sällskapet trevligt och Erik helt urflippad (på en helt underbart roligt sätt!)! Den obligatoriska kebabtallriken satt precis där den skulle (och var himla god för övrigt, säger Sara) och tydligen steg Eriks energinivå ytterligare.

På väghen hem hittade Erik en träningsvattenflaska som han gick och lekte med (han tyckte att när han tryckte på den så lät den som ett rovdjur). Förutom detta så lärde han mig och Sara en massa tips om hur man kan omvandla snö till vatten, enligt the ultimate survivor från Discovery channel. Enligt Eriks tolkning kan man ta en JÄTTEstor snöklump och värma den under armen så att man senare kan stoppa vattnet i flaskan (?) och dricka det! :) Han höll på hela vägen från stan och hem!

När vi kom hem och skulle göra en gemensam tandborstning i äkta familjär anda, bröt alla tre bokstavligt talat i hop och började skratta hejdlöst! Erik i badkaret (med kläderna på), Sara på toaletten (med kläderna på) och mig springades fram och tillbaka i hallen i skrattanfallsmagkramper. Halv fyra dunsade vi i säng och somnade ganska omgående!

Det var en toppendag som jag sent kommer glömma!

Nu är det Wallander och myskväll med Sara (Erik jobbar natt).

Sov gött!

Möte med chefen

Inom ett kort strax ska jag träffa min chef för att få höra på hennes (enligt henne själv) spännande erbjudande. Eller rättare sagt, hon var spänd inför att höra mitt svar! Jag hoppas att det något riktigt smaskigt som jag kan glädjas över resten av helgen!

Igår var det en vecka sedan jag kom hem men jag har ännu inte riktigt kommit igång med vardagen. Jag försöker att plugga men det går segt... Jag planerar att gå ut i solen men det är tråkigt att gå själv (och utan kamera!) och så vidare. Jag hoppas och antar att jag kommer igång mer när jag får börja jobba och därmed får något schemalagt.

Igår lagade Sara och jag kålpudding (vuxenpoäng!) vilken faktiskt blev ganska god om än (trots att vi gjorde allt vi kunde) aningens torr. På med lingonsylt och/eller sås så blir det mumma! Den smakade gott i alla fall...

Nu måste jag gå ner och gräva fram min cykel ur förrådet... Det känns inte riktigt okej att åka bil när det är så fint väder som det faktiskt är. Vårsolen here I come!

Hörs sen!

Svårt med förstahandkällor...

Vi har inte fått jättemånga instruktioner till c-uppsatserna i svenska men en sak som både examinatorn och handledaren verkar vara ganska noga med är att vi inte får använda andrahandkällor (alltså källor i en bok som kommer från en annan bok). Jag tycker att detta är superlöjligt och ganska svårt eftersom jag nu sitter och letar efter originalkällor från tidigt 70-tal (som är relevanta!). Jag hittar inte böckerna på biblioteket i stan och inte heller på bibblan på universitetet. Jag har sökt efter böckerna på books.google.se men där finns de inte, bara en massa nya andrahandskällor. Jag hoppas att jag får använda mig av dessa modeller (det är två modeller för språkinlärning) ändå... Det är juh i och för sig inte säkert att min handledare tycker att det är relevant heller så...

Jag är jättenervös för att skicka in något till honom eftersom det har gått så himla lång tid sedan jag började (ett år)! Jag är också nervös för att han nu ska säga att han inte tycker att den här undersökningen fungerar trots att han har godkänt den förut. Han sägs vara en riktig språkhitler och därför blir jag också skitnervös eftersom jag inte har lagt någon större vikt vid mina formuleringar än så länge. Jag vill gärna skriva något typ av råmaterial och sedan fixa till språket och allt annat och jag tycker om att få någon typ av kommentar på uppsatserna innan jag börjar fixa med språket eftersom jag vill veta om innehållet är okej överhuvudtaget.

Okej, jag är sjukt nervös...kanske ska försöka skicka in något på söndag eller måndag... I vilket fall som helst så har jag fått jobb! Jag är så sjukt glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Hurra för mig i massor!

Måste fortsätta plugga!

Halvtidsarbete på SFI

Jag har fått jobb!!!

Jag ska börja omgående, vilket jag antar betyder att jag börjar på måndag eller något i den stilen. Jag är superdupermegaglad och tacksam över att jag har en sådan himla tur just nu!

Fira, fira!

Eventullet ej arbetslös längre!

I morse fick jag ett mejl av min chef på SFI där hon skriver att hon just tyvärr inte har en heltidtjänst åt mig men att det däremot finns en deltidstjänst! Hon frågar om jag fortfarande är intresserad...JA! Och när jag kan börja...IDAG! Jag försökte ringa henne förut men hon gick inte att nå just då så en annan på jobbet skulle be henne att ringa upp mig. Jag har också mejlat till henne att jag hemskt gärna vill ha jobbet så nu sitter jag spänt och väntar på att hon ska höra av sig. Jag vågar inte hoppas på för mycket innan jag faktiskt har pratat med henne... Pessimist? Nej, inte riktigt...jag gillar bara inte att bli besviken...

Idag har jag inte producerat mycket vill jag lova. Jag har försökt att plugga men det går trögt (har skrivit några rader i alla fall), jag har påbörjat en städning för att snart kunna dammsuga köket men jag blir aldrig klar och jag har plockat in den rena tvätten från igår i garderoben, annars har det inte hänt mycket! Om jag får med Sara så går jag eventullet och tränar lite senare men vi får se... Jag blir så seg av att inte ha någon press på mig eller har något schemalagt. Ryck upp mig själv! :) 

Vi har fortfarande inte lyckats få till någon kålpudding men ikväll har jag bestämt att det ska ske, för jag vill veta hur den kommer att smaka! Jag gillar kål, mer kål åt folket!


Ha det så bra kära vänner, så hörs vi!Lekte lite med PS, det var kul! :)


Dags att börja träna igen!

Ingen rast ingen ro...direkt man kommer hem från andra sidan jorden så var det dags att börja träna igen! :) Det ska faktiskt bli ganska skönt att få komma iväg och slita ut sig lite, förhoppningsvis blir jag piggare av det i längden även om jag kommer vara dödstrött krympling i några dagar.

Säng till Sara har införskaffats idag (fyndhörnan gjorde verkligen sitt) vi var även duktiga familjen och gjorde matlista för resten av veckan plus att vi handlade all mat till samma lista. Sara och jag har dock gjort en liten förändring eftersom vi, i affären, bestämde oss för att vi ska testa att göra kålpudding. Det ska bli spännande att se hur det går!

Ett varsitt vuxenpoäng till mig och Sara (för kålpuddingen)!

Dags för träning!


Good morning sunshine!

Det är sooool! Jippie, hurra, yey!


Jag vill att Turbo (kameran) ska vara hel och hemma så att jag kunde gå ut och fota sönder snön meeen icke! Erik och jag är på väg ut för att promenixa lite i vintersolen (jag bara älskar vintersol) och det jag egentligen ser fram emot är ögonblicket då jag stiger innanför dörren utan att ha brutit ett enda ben i kroppen! :)

Jag har redan kameraabstinens och har därför roat mig med att knasredigera lite:

Det är bara den första som är lite tokig! Min farmor är söt och Lina och Paul har roliga mössor som de ser helt hemliga ut i! :)

Dags för promenad!

Höres!

Rata eller inte?

Jag och Erik har stora stygga rensa Saras rum och gemensamma garderober så att Sara faktiskt ska ha någonstans att förvara sina saker. Det är så himla lätt att bara spara och spara men det är riktigt svårt att bestämma sig för att lägga bort något i förrådet eller till och med slänga det! Vi har för ovanlighetens skull lyckas lägga undan en del saker, bland annat hälften av alla ryggsäckar och väskor som vi hade i en ostängbar ( :) ) garderob, alla "riktiga" sommarskor (dvs skor som inte går att använda i snö allas) och en massa pärmar och mappar med räkningar från typ 2007 och skolmappar från 2005. Vi har varit jätteduktiga! 

Idag är det snöstorm som gäller igen... Jag föredrar det framför regn och slask och blä.  Igår spelade jag horn i fyra timmar med gästdirigent Kent Jonsson som annars är trumpetare vid Kungliga Operan. Jag hade går inte spelat horn på två månader och det är bara att konstatera att det märktes :). Läpparna höll dock (brukar få jätteont av att spela så länge) men det var nog bara ren turlighet. Jag ska öva som vanligt ikväll och jag hoppas att det går lite bättre då i alla fall... 

Några fler favoriter från Australien:

Ha en toppendag och försvinn inte i snöyran! :)


RSS 2.0