Igår 27/10 blev Lillfis storare!

Igår 18.30 blev Benjamin hela 6 månader! Jag fattar inte hur snabbt tiden går och hur sjukt fattigt mitt liv var innan han kom. Jag har kommit på att oavsett vad jag gör och var jag är så tänker jag på Benjamin minst var femte minut. Han är sjukt beroendeframkallande.
 
Idag har han varit ensam hos farmor och farfar mellan 10 och 2 så att jag och Aida kunde plugga en sväng. Han var visst så snäll, så snäll. Jag och Aida var, tro det eller ej, effektiva och fick allt som vi hade planerat att göra gjort.
 
Imorgon blir det bvc för vägning och mätning (nej, inte av mig!) och eventuellt lite bebismys på öppna förskolan.
 
Benjamin körde lite Hokus Pokus-stol igår. Han rattade hej vilt! OBS! Kolla de där fläskalåren! Grädde i mammas puppar...
 
 
 
 
 

Snabbis om det lilla av helgen och veckan som har varit:

Benjamin tyckte att babysim var för töntar idag = han var jättetrött och därför gnällig/ledsen.
 
Benjamins andra tand tittade fram igår = Akta sig när man ammar!
 
Benjamin var ensam med barnvakt (farmor och farfar) för första gången i måndags = Gick superduper! Alla nöjda och glada.
 
Jag försöker göra om min ambis (spela mer på överläppen när jag spelar horn) = skitjobbigt och allt jag spelar låter skit.
 
Jag längtar massor efter mina 7, men allra mest efter Helmi!
 
Benjamin, jag, Erik och Lilo hade det mysigt hemma i Värmland. Särskilt Benjamin som fick så, så mycket mystid med mormor, morfar, gammelfarmor och gammelfarfar. Dock var det första resan med bil som han blev riktigt arg. Han ville bara sitta i mammas knä... "Men Benjamin, det vet du väl att det är farligt! Man måste ju sitta fast i bilen!" ... så han fick helt enkelt sitta i babyskyddet och gapa tills hans tyckte att det räckte ( ca 30 minuter senare och vi 30 minuter närmare Sunne).
 
Vi har konstaterat att bebiskläder från Ellos suger! Kass passform och kvalitet!
 
Det var helgen och veckan i kortform. Nu ska jag göra mig iordning för natten, hänga en tvätt och gå ut med Lilo. Sen studs i säng för att läsa klart min (dåliga?) bok: Sankta Psyko av Johan Theorin.
 
 
Benjamin är bäst!!

Bilder:

 
 
 
 
 
 
 
 
Och svaret är: "Ja, han stoppade många löv i munnen!"

Bilder:

Lajbans på babysimmet:
 
 
Bäbse hittade en likadan bäbse i spegeln:
 
"Det hjälper inte att skrika åt leksaken, den hoppar inte in i munnen snabbar för det!"
 
En annorlunda jag (från Niklas 30-års fest):

Nu var det längesedan!

Vad har hänt sedan sist? Ja, det har säkert hänt en hel massa, jag har bara varit slarvig med att uppdatera.
 
Benjamin har i alla fall fått sin första tand!
 
Benjamin har fått sin första bula (övade på att sitta, satt jättebra på golvet, tippade åt sidan och bonkade pannan i tröskeln till sitt rum). Han blev inte jätteglad men han överlevde. Det kommer nog bli måååånga bulor och blåmärken i framtiden!
 
Taklisterna har med pappas hjälp kommit upp i Benjamins rum. JIPPI! Man får tacka för hjälpen! Jag skulle aldrig ha klarat det själv.
 
En förbaskat stor spindel (om du formar tumme och pekfinger till en ring med ca 1,5 cm mellan fingertopparna har du en ungefärlig storlek) satt på väggen i sovrummet! DET ÄR INTE OKEJ!!!! Uttrycket: "Det var det största som jag någonsin sett!" börjar bli lite tjatigt, men det var det största jag någonsin har sett (i Sverige)! Erik låg i sängen när jag kom in i sovrummet. Erik säger: "Sandra, gå ut!" samtidigt som han tittar på väggen till höger om dörren. Jag måste ju försäkra mig om att spindeln sitter kvar (jag fattar ju direkt att det är en spindel av Eriks reaktion att döma) så jag vänder mig och tittar på den, sen går jag ut så snabbt mina apostlaponnysar bär mig. Erik kallar mig för självplågare (eftersom jag tittade på spindeln trots att han försökte skona mig från att bli rädd) och gick och hämtade toapapper som han lugnt klämde ihjäl äcklet i. Jag grät inte, skrek inte, panikade inte, men det är nog för att min knight in shining armour var hemma. Nu måste jag dock göra en spindelcheck varje gång som jag går in i sovrummet. Skitspindlar!! 
 
 
 
 
 
(Tittar man riktigt noga kan man se den lilla tanden!)
 
Nu har jag uppdaterat lite i alla fall!
 
ps. Maria är bäst! ds.

RSS 2.0