Det händer mycket men det är dåligt med uppdateringar.

Det händer massor hela tiden både schemamässigt och Benjaminmässigt. Vi går på babysim (började i tisdags), är på öppna förskolan, tränar (sjuk träningsvärk idag efter gårdagens pass Mamma boot camp), pluggar, fixar hemma m.m. Benjamin utvecklas massor hela tiden och kan nu vända från rygg till mage, lyfta jättehögt på huvudet när han ligger på mage, sitta i en barnstol (med kuddar runt om) och sitta själv i någon enstaka sekund. Han är jättestark och stadig så innan vi vet ordet av springer han väl (inte riktigt men han är stark och envis). Han har fått smaka pytte, pytte med potatis, kyckling och ost och det var konstigt/skojigt. Han var mycket skeptisk men verkade tycka att det var ganska spännande.
 
Förra helgen var vi hemma i Värmland en sväng. Vi hann träffa en hel massa och inte bara i två minuter. I fredags var vi hos farmor och farfar och åt lunch och fiskade i fiskdammarna (Erik och brorsan fiskade och fick varsin regnbågslax). Farfar åkte i förväg på gräsklipparen så kom vi, Lilo, jag, Erik, Benjamin, farmor, Daniel och Aune, lite efter. Deras anka, som brukar komma när han/hon hör farfars gräsklippare, hade dock ingen lust att hälsa på oss (kanske pga Lilo, men vem vet :)). På eftermiddagen åkte vi sen till pappa och fick jättegod köttgryta och sen nektarinpaj till efterrätt. Benjamin jobbade hårt och lyckades väl charma samtliga även denna gång. I lördags var vi hemma hos mamma och skrotade. Vi gjorde så lite som möjligt på så lång tid som möjligt och vi gjorde det bra också. I söndags tog vi en snabbsväng upp till pappa på elva-kaffe och sen kom Sara hem till mamma och hälsade på en sväng.
 
De senaste dagarna har Benjamin varit gnälligast både dag som natt. Han har säkert någon utvecklingsfas eller någon annan skit som gör att han har lite svårt att komma till ro. Vi kan ju dock inte klaga då han i vanliga fall är  otroligt lätt att ha att göra med.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0